Pataki Magyar-Hun

Turisztikai, Kulturális és Sportegyesület

rövid nevén:

Pataki-Team
2009.05.09-én alakult.

Diákolimpia döntő

2017.03.04-n Veszprémben és Szentesen tartották meg a kyokushin karate diákolimpia döntőjét különböző szabályrendszerekben.

A kincsesbányai Pataki-Team mind a két helyen képviselte az iskoláját és az egyesületét.
 
Veszprémben Pataki Viktória indult el junior lány formagyakorlat kategóriában. A várpalotai elődöntőhöz hasonlóan a hazai pálya erősen lejtett a shinkyokusjhin  szervezet által megrendezett versenyen.Számukra válogatás volt az EB-re, és ez a bíráskodáson is éreztette hatását.Viki jól dolgozott,ennek ellenére csak 0,01-l maradt le a döntőről és lett 5.helyezett.
 
Szentesen 352 karateka nevezett a diákolimpiai döntőre.Pataki Zsófia hosszú kihagyás után serdülő lány formagyakorlat  kategóriában indult. Erőteljes gyakorlatokat mutatott be és megérdemelten nyert meg minden fordulót és lett 1.helyezett.
Knock-down küzdelem kategóriában Pataki Nikolett gyerek I.lány  +45kg-s súlycsoportban szerepelt. Küzdelmeiben nehezebb ellenfelei nem bírták Nikolett erős ütéseit és rúgásait.Minden mérkőzését magabizosan nyerte meg és lett a tavalyi év után ismét 1.helyezett.

 

Nikolett formagyakorlatban is indult.Itt a döntőbe kerülésnél csak a későbbi győztestől kapott ki, és lett ezen az estén 3.helyen végzett.

Testimonials

Fri-Medicina Kft. Gyógyászati Segédeszközök Székesfehérvár, Madách tér 1.

Kazinczy Ferenc Tagiskola
Kincsesbánya, Iskola u. 1.Támogatóink

Események

Diákolimpia döntő

2017.03.04-n Veszprémben és Szentesen tartották meg a kyokushin karate diákolimpia döntőjét különböző szabályrendszerekben.

Bővebben...:

Pataki Team

Az egyesületet a bíróság
PK 60.081/2009/04.

szám alatt vette nyilvántartásba,

Magyar Karate Szövetség regisztrált tagja.

Kapcsolat

Home
Pataki-Team
8074 Csókakő,
Deák F. u. 50/A.
Phone
+36 30/927-3281
Email
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Email