X. Rengokai EB.

 
 
 
 2017.05.27-28-n a romániai Tulcea városában  rendezték meg a 10.nyílt Full kontact kyokushin karate Európa-Bajnokságát, a Román Rengokai kyokushin karate szervezet rendezésében.
A knock-down szabályrendszerben és formagyakorlatban mutatkozott be 13 ország  mintegy 200 indulója.

A kincsesbánya Pataki-Team junior versenyzője Pataki Viktória formagyakorlatban indult. Jól és szépen dolgozott. Második legjobb ponttal került a döntőbe,ahol  román versenyzővel találkozott. Dinamikus, és erős gyakorlatát  több ország képviselője gratulációval díjazta, a bírók szerint  csak a második helyezést érte el.
Küzdelemben a -60 kg-s kategóriában indult. Kazah ellenfelét fejrúgásokkal verte és jutott vele a döntőbe. Svéd ellenfelét többször megfogta testre,de ezt sajnos  nem tudta a maga javára fordítani. és hosszabbítás után csak bírói ítélettel lett ismét második helyezett.

Pataki Zsófia gyerek I. lány formagyakorlat kategóriában indult. Erőteljesen és pontosan dolgozott. Az elődöntőben román kislánnyal találkozott, akit addig 1,5 ponttal vert meg.Itt megfordult a dolog és legnagyobb meglepetésre kikapott és a 4.helyen végzett.
Küzdelem is indult + 50 kg-s kategóriában, ahol sérülése miatt a 4.helyen végzett.