III.Rátót-Kupa

 
 
2017.04.30-n Vácrátóton rendezték meg a III.Rátót- kupát, az IKO kyokushin karate szervezet rendezésében.A knock-down szabályrendszerben és formagyakorlatban mutatkozott be 33 egyesület  260 ifjú karatekaja.
Felkészülési versenyként a kincsesbánya Pataki-Team junior versenyzője Pataki Viktória formagyakorlatban indult. Jól és szépen dolgozott, 0,2 ponttal maradt le a győztestől és lett második helyezett.
Hosszú kihagyás után küzdelemben a -65 kg-s kategóriában indult. Két mérkőzését idő előtt test KO-val fejezte be.Következő mérkőzését  sajnos elveszítette fél ponttal.Utolsó küzdelmében hiába verte meg a hazai versenyzőt, nem tudta maga  javára fordítani a mérkőzést és  bírói ítélettel kikapott, így a harmadik helyen végzett..
Pataki Nikolett gyerek I. lány formagyakorlat kategóriában indult. A fordulóban jól teljesített, de a döntőben megremegett a láb. 0.1 ponttal lemaradva a harmadik helyen végzett.
Küzdelemben + 45 kg-s kategóriában az első másodpercekben elszenvedett  fejrúgás miatt "futott" az eredmény után.Kiegyenlített, többször volt fejrúgása , amit a bírók nem adtak meg.A hosszabbításban sajnos elfáradt,  és 2:1 arányban veszített. A többi mérkőzését idő előtt test KO-val fejezte be és lett második helyezett.