Diákolimpia döntő

 
 
2017.03.04-n Veszprémben és Szentesen tartották meg a kyokushin karate diákolimpia döntőjét különböző szabályrendszerekben.
 
 A kincsesbányai Pataki-Team mind a két helyen képviselte az iskoláját és az egyesületét.
 
Veszprémben Pataki Viktória indult el junior lány formagyakorlat kategóriában. A várpalotai elődöntőhöz hasonlóan a hazai pálya erősen lejtett a shinkyokusjhin  szervezet által megrendezett versenyen.Számukra válogatás volt az EB-re, és ez a bíráskodáson is éreztette hatását.Viki jól dolgozott,ennek ellenére csak 0,01-l maradt le a döntőről és lett 5.helyezett.
 
Szentesen 352 karateka nevezett a diákolimpiai döntőre.Pataki Zsófia hosszú kihagyás után serdülő lány formagyakorlat  kategóriában indult. Erőteljes gyakorlatokat mutatott be és megérdemelten nyert meg minden fordulót és lett 1.helyezett.
Knock-down küzdelem kategóriában Pataki Nikolett gyerek I.lány  +45kg-s súlycsoportban szerepelt. Küzdelmeiben nehezebb ellenfelei nem bírták Nikolett erős ütéseit és rúgásait.Minden mérkőzését magabizosan nyerte meg és lett a tavalyi év után ismét 1.helyezett.
Nikolett formagyakorlatban is indult.Itt a döntőbe kerülésnél csak a későbbi győztestől kapott ki, és lett ezen az estén 3.helyen végzett.